Nyhetsarkivet

 • Skylt Bygma

  Som ni såg förra veckan så utlovade vi att återkomma med en bild på när skylten lyser kvällstid. Här ser ni skillnaden dagtid och kvällstid. Den svarta Bygmatexten är i Profil 3 och lyser bakåt. Det röda emblemet är i Profil 9/3 och lyser både fram och bak.

  Skrivet 2021-05-06 Läs mer
 • Bygger nytt!

  Bygma i Tyresö utökar sin verksamhet i form av en nybyggd fastighet. På ena gaveln ut mot vägen så har vi monterat en exklusiv LED-skylt i profil 9/3. Det innebär att logotypen lyser framåt och bakåt på den vita bakgrundsplåten. Fortsättning följer.

  Skrivet 2021-04-30 Läs mer
 • Würth öppnar ny butik!

  Wurth öppnar ny butik i Backa, Göteborg. Vi har projekterat och monterat skyltar och vepor i samråd med etableringsansvarig och byggnadsnämnden. Besök gärna den nya fina butiken i Backa.

  Skrivet 2021-04-23 Läs mer
 • Pilar i rätt riktning

  Gör som ICA Maxi Moraberg. Dom beställde pilar i LED för att liva upp fasaden och förtydliga sin entré. Det sex pilarna är 3 meter höga och är monterade tre stycken på varje sida om entrén. De är bestyckade med LED och har ett blinkverk som gör att de tänds samtidigt på båda sidorna, från ytter till innerkant.

  Skrivet 2021-03-31 Läs mer
 • Golfsäsong!

  Nu har vi återigen gjort ett samarbetsavtal med Åda Golf i Trosa. Avtalet löper på två år och det innebär att vi gör skyltarna till och runt om på golfbanan. Vill ni spela på Ådas fina golfbana, kontakta Jörgen på 070 718 3910 eller jorgen@jmskyltservice.se

  Skrivet 2021-03-26 Läs mer
 • Handsprit

  Mörby Centrum har beställt två nya handspritsmaskiner som de ville få ett nytt utseende på. Vi klädde in dem i printad foliedekor med Mörbys egna budskap. Så tveka inte att sprita dina händer om du gör ett besök hos dom.

  Skrivet 2021-03-04 Läs mer
 • 25 kvm orienteringstavla

  Ibland kan det underlätta att ha en orienteringstavla vid infarten. Vi har ritat upp kartan och printat på folie som sedan laminerats. De har sedan applicerats på plåtprofiler. Skylten belyses med tre LED-spotlights.

  Skrivet 2021-02-19 Läs mer
 • Ny kostym!

  När en av våra kunder ville ha sin bil helfolierad blev det när den var klar svårt att se att det är samma bil. Den silvergrå Mustangen gick undercover och den förvandlades till Military green. Riktigt snyggt!

  Skrivet 2021-02-16 Läs mer
 • Waxy Uppsala

  Nu är Waxys fjärde anläggning klar och belyser nu hela området i Uppsala med sina fina LED-skyltar som vi på JM Skyltservice levererat. I denna anläggning tvättas det allt från personbil till tung lastbil med ett skinande resultat.

  Skrivet 2021-02-02 Läs mer
 • Mörkgrått blir gult!

  I tisdags lämnades den här bilen in till oss på JM för att bli förvandlad från mörkgrå till gul. I morse så var bilen leveransklar och Weber Saint Gobains marknadschef blev supernöjd med resultatet. Bilen är klädd med en gul wrapfolie och dekoren är printad och applicerad på efteråt.

  Skrivet 2021-01-22 Läs mer
 • Är JM ute och cyklar??

  Nej, inte alls! Vi har skapat och tillverkat en snygg dekor till SEB:s cyklar. Dom står nu startklara och väntar in bättre väder tills personalen ska ut och marknadsföra sig på ett snyggt och elegant sätt. Cykla lugnt!

  Skrivet 2021-01-14 Läs mer
 • Nytt koncept till Trosa

  Om några månader så är det planerat att Visthuset skall öppna i Trosa. Här blir du erbjuden fika, mat och dryck i en trevlig vardagsrumsmiljö. Vi tycker det är speciellt roligt att man valt att satsa på kvalitetsskyltar som harmonierar med fastigheten.

  Skrivet 2021-01-08 Läs mer
 • God Jul & Gott Nytt År

  Detta år blev definitivt ett speciellt år på många sätt. Ett år som många helst vill lämna bakom sig. Nu blickar vi framåt och håller tummarna för ett bättre och ljusare 2021. Håll avstånd och ta hand om varandra. Med det sagt vill vi önska er alla en God Jul och ett Gott Nytt år!

  Skrivet 2020-12-23 Läs mer
 • Sushi Kawa till Farsta Centrum!

  SUSHI KAWA senaste tillskott hittar ni i Farsta Centrum. Vi tackar för att vi även denna gång fick förtroendet att leverera samtliga skyltar till restaurangen. Det är exklusiva LED-skyltar i profil 8 samt utskurna akrylbokstäver ur 10mm. klarakryl med folier i logotypens kulör.

  Skrivet 2020-12-11 Läs mer
 • Nytt kök?

  Ballingslöv i Sickla har öppnat en ny modern butik med en fin utställning där ni kan få inspiration och idéer. Här har vi varit med och bidragit till denna fina butik. Vi har tillverkat och monterat skyltarna och även monterat dekoren.

  Skrivet 2020-12-04 Läs mer
 • Golvdekor

  Så här kan det se ut när man har printat, laminerat och monterat 108kvm golvdekor. Dekoren pryder golvet och förgyller julen i Mörby Centrum. Även trappen är förgylld med denna fina dekor.

  Skrivet 2020-11-20 Läs mer
 • Filmtajm i Södertälje

  Netflix producerar filmer som aldrig förr, och tillsammans med regissören Felix Herngren skall manusförfattaren Camilla Ahlgren göra om "Folk med ångest" till en miniserie för Netflix där vi fick vara med på ett hörn med att tillverka och montera skyltar som kommer synas i serien.

  Skrivet 2020-11-16 Läs mer
 • Egen tillverkning

  Så här kan en fredag em. se ut hos oss. Igår så började vi med att printa och skära ut dekaler till Camfil. Här ser ni när vi efterbearbetar alla klisterdekaler som även har blivit laminerade för extra skydd. Totalt är det 1968 stycken som är gjorda i våran moderna maskinpark.

  Skrivet 2020-11-06 Läs mer
 • Blomstrande tider i Nynäs!

  Köpcentret Sjötelegrafen i Nynäshamn har i veckan fått en ny blomsterbutik. Butiken heter Blomtelegrafen och ligger bredvid ICA Maxi. Har skyltat både invändigt och utvändigt med färgglada budskap.

  Skrivet 2020-10-23 Läs mer
 • Nyetablering Waxy – Uppsala

  Waxy öppnar nu sin fjärde anläggning med placering i Uppsala. Vi har ännu en gång fått förtroendet att skylta upp den nya anläggningen. Vi har monterat upp en banderoll samt folierat en yta på 288 kvm. Nu är vi klara med etapp ett och återkommer gällande etapp två.

  Skrivet 2020-10-15 Läs mer
 • Snygga skyltar

  I tisdags åkte våra duktiga montörer till Värmdö för att ta bort gamla skyltar samt sätta upp nya skyltar till Frisyrmakarna. Skyltarna är tillverkade i Profil 6 och ger ett fint intryck och utseende både dag och kvällstid!

  Skrivet 2020-10-09 Läs mer
 • Exklusiv skylt

  Denna LED-skylt är tillverkad och uppbyggd på ett exklusivt sätt. Skyltens bokstäver är utformade i modern stil och är ett riktigt hantverk i bästa kvalitet. Skylten går att skåda i Skärholmen Centrum och gör sig mycket bättre live.

  Skrivet 2020-09-29 Läs mer
 • Würth Uppsala

  Såhär kan det se ut när vi gör jobb interiört. Förutom skyltarna som sitter på fasaden så har vi nu kompletterat med dekor och skyltar inomhus. Folietexter med budskap samt två stycken dubbelsidiga takhängda budskapsskyltar.

  Skrivet 2020-09-24 Läs mer
 • Ramirent utökar

  Snart öppnar Ramirent i Länna. Vi har ritat, tillverkat och monterat efter Ramirents skyltmanual. Skyltarna är pulverlackerade och kantknäckta runt om. Dekoren är tillverkad av vinyl som applicerats på innan montaget.

  Skrivet 2020-09-21 Läs mer
 • Sim Salabim!

  I slutet av förra veckan fick ICA Maxi Moraberg leverans av två nya vita kyldiskar. För att matcha den övriga röda inredningen så fick vi frågan om vi kunde hjälpa till att förvandla den från till röd. Där ingick även listerna som blev grå.

  Skrivet 2020-09-11 Läs mer
 • Montörerna på turné

  Vi säljer och monterar inte bara skyltar i våran region, utan vi är även rikstäckande. Förra veckan var vi i Borås och Kristianstad för att montera skyltar och vepor. Här har vi några av skyltarna som sattes upp till Würth och Advania.

  Skrivet 2020-08-24 Läs mer
 • HIFI klubben

  HiFi klubben öppnar idag sin nya butik i Svågertorp. Vi har även denna gång levererat all skyltning, foliering samt vepor till denna butik och samarbetet oss emellan har verkligen fungerat på bästa tänkbara sätt.

  Skrivet 2020-06-25 Läs mer
 • Sturegallerian

  För 15:e året i rad så hjälper vi Sturegallerian på Stureplan i Stockholm med att ta fram vepor för deras sommar-rea. Veporna som är 1100mm breda samt 6600mm höga är dubbelsidiga och sitter på befintliga fästen.

  Skrivet 2020-06-12 Läs mer
 • Fortsatt satsning i Nacka Forum

  Nacka Forum har under de senaste åren satsat på att uppgradera entréerna runt centrumet. Nu har denna entré på översta parkeringsdäcket fått ny ekpanel med en exklusiv LED-skylt i samma utförande som de övriga entréerna.

  Skrivet 2020-06-04 Läs mer
 • Ny butik

  Würth öppnar ytterligare en ny butik. Denna gång så är det i en helt nybyggd fastighet i Uppsala. Vi har varit med från början där vi skissat, sökt bygglov, tillverkat och slutligen monterat skyltarna.

  Skrivet 2020-05-19 Läs mer
 • Golfsäsong!

  Nu har Åda Golf köpt in flera nya golfbilar där vi har brandat tre av dessa. Och precis som tidigare har vi en fyrboll varje dag, sju dagar i veckan som ni gärna får spela på. Sms:a Jörgen på 070 1783910 för tillgängliga dagar.

  Skrivet 2020-05-14 Läs mer
 • Tvätta händerna!

  Eftersom det fortfarande är väldigt viktigt med god handhygien i dessa tider så har vi hjälpt ICA Maxi Vasahandel med att rita och montera dekor till deras nya tvättvägg. Allt för att göra det tydligt och lättåtkomligt för kunderna.

  Skrivet 2020-04-30 Läs mer
 • Coronaskydd

  I denna tuffa pandemitid måste vi göra allt för att hjälpas åt. I detta fall har vi hjälpt ICA Maxi Vasahandel där vi skräddarsytt avskiljare för samtliga kassalinjer så att kunderna ska få en tryggare vistelse när de packar sina varor.

  Skrivet 2020-04-17 Läs mer
 • Namnbyte

  När Securelink genomgått ett namnbyte och ville beställa nya skyltar fick vi förtroendet att hjälpa dom med helheten av uppgraderingen. Det blev nya Profil 6/3 skyltar i både Göteborg och Stockholm.

  Skrivet 2020-03-31 Läs mer
 • LED

  Vi har utfört ett jobb till Scania där vi bytt ut lysrören i befintliga skyltar till LED. Livslängden blir från ca 8000 timmar till ca 50 000 timmar. Den störta investeringen är driftskostnaden som blir ca 25% av elförbrukningen.

  Skrivet 2020-03-16 Läs mer
 • Grattis Jeanette!

  Vi säger Stort Grattis till Jeanette Rudholm som var närmast med sin gissning på 19 bilar. Rätt svar var 20 stycken bilar. Vi fortsätter med samma vinst till nästa tävling. Den lägger vi ut i början på nästa vecka. Så håll koll!

  Skrivet 2020-02-28 Läs mer
 • Vilken uppfräschning!

  Efter fem år så behövde köksön en uppfräschning. En inredningsfolie kan förändra vilken tråkig yta som helst. Den finns i enormt många olika utföranden, och det finns egentligen bara möjligheter att göra gammalt till nytt.

  Skrivet 2020-02-18 Läs mer
 • Vad är det som händer?

  Titta noga nu, så här ser våran köksö ut idag. På måndag kommer den få ett helt annat utseende. På tisdag redovisas resultatet. Och glöm inte att rösta i månadens tävling! Senast den 21 februari vill vi att du mejlar in ditt svar.

  Skrivet 2020-02-14 Läs mer
 • HIFI klubben

  Vi på JM Skyltservice har fått förtroendet att förstärka varumärkets kvalitetsstämpel på fasaden då våra montörer har monterat nya LED-skyltar. Nu syns butiken på Fleminggatan från långt håll med sina nya flaggskyltar.

  Skrivet 2020-01-28 Läs mer
 • JUBILEUM 25 ÅR!

  Tiden går fort när man har roligt och mycket har hänt sedan starten 1995. Vi vill uppmärksamma detta med att varje månad utmana er med en fråga där vi sedan tar fram en lycklig vinnare som vinner ett fint pris. Håll utkik imorgon!

  Skrivet 2020-01-09 Läs mer
 • SKHLM

  Lagom till Black Friday så monterade vi de nya skyltarna i profil-8 till Skärholmen Centrum. För att skyltningen i alla tre entréer på p-däck valde SKHLM att investera i nya skyltar som vi fick skissa på och tillverka.

  Skrivet 2019-12-05 Läs mer
 • Snart är det jul igen!

  För oss kom julen för flera veckor sedan då vi tillverkat, producerat och monterat juldekor till Mörby C. Vi passar även på att få lite julstämning hos oss med en härlig julbild som vi lånat från Mörby Centrum på vår Digitala Signage.

  Skrivet 2019-11-25 Läs mer
 • Grattis ICA Trossen

  I onsdags var det premiäröppning för Trosas nya ICA Trossen Kvantumbutik. Nu har skyltarna blivit inkopplade och givetvis lyste dom alla till den stora premiären.

  Skrivet 2019-11-15 Läs mer
 • Företagarmässan i Södertälje

  Idag har vi medverkat i den årliga företagarmässan. Detta år hade vi en liten monter som i största del var obemannad. Istället valde vi att ställa dit våran Digitala Rollup.

  Skrivet 2019-11-08 Läs mer
 • ICA Trossen bygger ny fastighet

  Innan sommaren fick vi ytterligare ett helhetsuppdrag. Denna gång till ICA Kvantum Trossen i Trosa. Det innebär att vi ritat och tillverkat samtliga skyltar som vi nu börjat montera.

  Skrivet 2019-10-22 Läs mer
 • LED Rollup

  I dagarna är det Bo och Byggmässan i Älvsjömässan där vår kund Takakuten hyrt en monter. Vi har hjälpt till med att göra en foliedekor på väggen samt att vi hyrt ut våran digitala rollup.

  Skrivet 2019-10-10 Läs mer
 • Hungrig?

  Sushi Kawa har nu öppnat sin sjätte restaurang i Solna C. På fasaden har vi monterat LED-skyltar i Profil 8 med den senaste tekniken. Invändigt är skyltarna tillverkade i 10 mm klarakryl. Inom kort öppnar dom även i Söderälje.

  Skrivet 2019-10-04 Läs mer
 • Bra skyltläge!

  Idag inviger Würth ytterligare en ny butik i norra Stockholm. Vi har tillverkat och monterat dekoren inne och utanför butiken, fasad/takskyltarna samt entré/portalen. Skyltarna är i P-6 och bestyckade med LED.

  Skrivet 2019-09-26 Läs mer
 • Sverige, vi har ett resultat!

  Nu är vi klara med jobbet på Värmdö Marknad. Jobbet har underlättats tack vare våra rymliga och praktiska lokaler där vi tillverkar skyltar dagligen. Och inte att förglömma våra härliga medarbetare.

  Skrivet 2019-09-19 Läs mer
 • Gammalt blir nytt!

  Den här veckan började vi ett jobb på Värmdö Marknad med att fräscha till deras åtta befintliga skyltpyloner. Vi började med att demontera de gamla skyltarna för att sedan måla pylonerna två gånger.

  Skrivet 2019-09-06 Läs mer
 • Tvätta bilen?

  När hösten, vintern och slaskvädret är i antågande, är det passande att Waxy har öppnat en ny biltvätt i Södertälje. Med LED-skyltar i profil 8 har de en tydlig läsbarhet på långt håll då de lyser blått framåt och vitt åt sidorna.

  Skrivet 2019-08-26 Läs mer
 • Trevlig sommar!

  Trots regn och småkyligt väder hade vi en riktigt härlig sommaravslutning med JM-gänget på Sund Nergården. Nu tar vi semester och är tillbaka med nya krafter den femte augusti. Trevlig sommar!

  Skrivet 2019-07-08 Läs mer
 • Exklusiv skylt

  När Sjöboden Allt i Fisk byter namn till Fiskeriet så valde man två skyltlådor med LED. Det är bara texten som lyser kvällstid och skylten lyser även bakåt mot fasaden.

  Skrivet 2019-06-24 Läs mer
 • Nytt samarbete!

  Hemfosa fastigheter önskade ett värmedämpande insynsskydd mot receptionen med en grönskande känsla mot innergården, samt möjligheten att kunna byta budskap efter årstiderna.

  Skrivet 2019-06-12 Läs mer
 • Black and White

  När vi har en logotyp som har svarta inslag och skall belysas så väljer vi en folie på bokstäverna som kallas för Black and White. Bokstäverna blir svarta dagtid men lyser vitt kvällstid.

  Skrivet 2019-01-10 Läs mer
 • Erfaren säljare sökes!

  Vi söker dig som har kunskap och erfarenhet inom skyltbranschen. Du är en självständig person som tycker om att arbeta under eget ansvar, samtidigt som du uppskattar att vara en del av ett team.

  Skrivet 2016-07-07 Läs mer
 • Ny hemsida lanserad!

  Idag lanserar vi vår nya hemsida med en helt nu look! Ljusare och fräschare tycker vi, vad tycker ni? Hissa eller dissa på vår sida på Facebook och Instagram!

  Skrivet 2016-04-14 Läs mer