Nyhetsarkivet

 • Würth Uppsala

  Såhär kan det se ut när vi gör jobb interiört. Förutom skyltarna som sitter på fasaden så har vi nu kompletterat med dekor och skyltar inomhus. Folietexter med budskap samt två stycken dubbelsidiga takhängda budskapsskyltar.

  Skrivet 2020-09-24 Läs mer
 • Ramirent utökar

  Snart öppnar Ramirent i Länna. Vi har ritat, tillverkat och monterat efter Ramirents skyltmanual. Skyltarna är pulverlackerade och kantknäckta runt om. Dekoren är tillverkad av vinyl som applicerats på innan montaget.

  Skrivet 2020-09-21 Läs mer
 • Sim Salabim!

  I slutet av förra veckan fick ICA Maxi Moraberg leverans av två nya vita kyldiskar. För att matcha den övriga röda inredningen så fick vi frågan om vi kunde hjälpa till att förvandla den från till röd. Där ingick även listerna som blev grå.

  Skrivet 2020-09-11 Läs mer
 • Montörerna på turné

  Vi säljer och monterar inte bara skyltar i våran region, utan vi är även rikstäckande. Förra veckan var vi i Borås och Kristianstad för att montera skyltar och vepor. Här har vi några av skyltarna som sattes upp till Würth och Advania.

  Skrivet 2020-08-24 Läs mer
 • HIFI klubben

  HiFi klubben öppnar idag sin nya butik i Svågertorp. Vi har även denna gång levererat all skyltning, foliering samt vepor till denna butik och samarbetet oss emellan har verkligen fungerat på bästa tänkbara sätt.

  Skrivet 2020-06-25 Läs mer
 • Sturegallerian

  För 15:e året i rad så hjälper vi Sturegallerian på Stureplan i Stockholm med att ta fram vepor för deras sommar-rea. Veporna som är 1100mm breda samt 6600mm höga är dubbelsidiga och sitter på befintliga fästen.

  Skrivet 2020-06-12 Läs mer
 • Fortsatt satsning i Nacka Forum

  Nacka Forum har under de senaste åren satsat på att uppgradera entréerna runt centrumet. Nu har denna entré på översta parkeringsdäcket fått ny ekpanel med en exklusiv LED-skylt i samma utförande som de övriga entréerna.

  Skrivet 2020-06-04 Läs mer
 • Ny butik

  Würth öppnar ytterligare en ny butik. Denna gång så är det i en helt nybyggd fastighet i Uppsala. Vi har varit med från början där vi skissat, sökt bygglov, tillverkat och slutligen monterat skyltarna.

  Skrivet 2020-05-19 Läs mer
 • Golfsäsong!

  Nu har Åda Golf köpt in flera nya golfbilar där vi har brandat tre av dessa. Och precis som tidigare har vi en fyrboll varje dag, sju dagar i veckan som ni gärna får spela på. Sms:a Jörgen på 070 1783910 för tillgängliga dagar.

  Skrivet 2020-05-14 Läs mer
 • Tvätta händerna!

  Eftersom det fortfarande är väldigt viktigt med god handhygien i dessa tider så har vi hjälpt ICA Maxi Vasahandel med att rita och montera dekor till deras nya tvättvägg. Allt för att göra det tydligt och lättåtkomligt för kunderna.

  Skrivet 2020-04-30 Läs mer
 • Coronaskydd

  I denna tuffa pandemitid måste vi göra allt för att hjälpas åt. I detta fall har vi hjälpt ICA Maxi Vasahandel där vi skräddarsytt avskiljare för samtliga kassalinjer så att kunderna ska få en tryggare vistelse när de packar sina varor.

  Skrivet 2020-04-17 Läs mer
 • Namnbyte

  När Securelink genomgått ett namnbyte och ville beställa nya skyltar fick vi förtroendet att hjälpa dom med helheten av uppgraderingen. Det blev nya Profil 6/3 skyltar i både Göteborg och Stockholm.

  Skrivet 2020-03-31 Läs mer
 • LED

  Vi har utfört ett jobb till Scania där vi bytt ut lysrören i befintliga skyltar till LED. Livslängden blir från ca 8000 timmar till ca 50 000 timmar. Den störta investeringen är driftskostnaden som blir ca 25% av elförbrukningen.

  Skrivet 2020-03-16 Läs mer
 • Grattis Jeanette!

  Vi säger Stort Grattis till Jeanette Rudholm som var närmast med sin gissning på 19 bilar. Rätt svar var 20 stycken bilar. Vi fortsätter med samma vinst till nästa tävling. Den lägger vi ut i början på nästa vecka. Så håll koll!

  Skrivet 2020-02-28 Läs mer
 • Vilken uppfräschning!

  Efter fem år så behövde köksön en uppfräschning. En inredningsfolie kan förändra vilken tråkig yta som helst. Den finns i enormt många olika utföranden, och det finns egentligen bara möjligheter att göra gammalt till nytt.

  Skrivet 2020-02-18 Läs mer
 • Vad är det som händer?

  Titta noga nu, så här ser våran köksö ut idag. På måndag kommer den få ett helt annat utseende. På tisdag redovisas resultatet. Och glöm inte att rösta i månadens tävling! Senast den 21 februari vill vi att du mejlar in ditt svar.

  Skrivet 2020-02-14 Läs mer
 • HIFI klubben

  Vi på JM Skyltservice har fått förtroendet att förstärka varumärkets kvalitetsstämpel på fasaden då våra montörer har monterat nya LED-skyltar. Nu syns butiken på Fleminggatan från långt håll med sina nya flaggskyltar.

  Skrivet 2020-01-28 Läs mer
 • JUBILEUM 25 ÅR!

  Tiden går fort när man har roligt och mycket har hänt sedan starten 1995. Vi vill uppmärksamma detta med att varje månad utmana er med en fråga där vi sedan tar fram en lycklig vinnare som vinner ett fint pris. Håll utkik imorgon!

  Skrivet 2020-01-09 Läs mer
 • Julen 2019

  Som vi skrev förra veckan smyger sig julen på mer och mer. Under veckan dividerades det om vi skulle plocka fram vår gamla julgran eller förnya oss med en digital variant. Vi kom fram till att de digitala granarna fick ta plats i år.

  Skrivet 2019-12-06 Läs mer
 • SKHLM

  Lagom till Black Friday så monterade vi de nya skyltarna i profil-8 till Skärholmen Centrum. För att skyltningen i alla tre entréer på p-däck valde SKHLM att investera i nya skyltar som vi fick skissa på och tillverka.

  Skrivet 2019-12-05 Läs mer
 • Snart är det jul igen!

  För oss kom julen för flera veckor sedan då vi tillverkat, producerat och monterat juldekor till Mörby C. Vi passar även på att få lite julstämning hos oss med en härlig julbild som vi lånat från Mörby Centrum på vår Digitala Signage.

  Skrivet 2019-11-25 Läs mer
 • Grattis ICA Trossen

  I onsdags var det premiäröppning för Trosas nya ICA Trossen Kvantumbutik. Nu har skyltarna blivit inkopplade och givetvis lyste dom alla till den stora premiären.

  Skrivet 2019-11-15 Läs mer
 • Företagarmässan i Södertälje

  Idag har vi medverkat i den årliga företagarmässan. Detta år hade vi en liten monter som i största del var obemannad. Istället valde vi att ställa dit våran Digitala Rollup.

  Skrivet 2019-11-08 Läs mer
 • ICA Trossen bygger ny fastighet

  Innan sommaren fick vi ytterligare ett helhetsuppdrag. Denna gång till ICA Kvantum Trossen i Trosa. Det innebär att vi ritat och tillverkat samtliga skyltar som vi nu börjat montera.

  Skrivet 2019-10-22 Läs mer
 • LED Rollup

  I dagarna är det Bo och Byggmässan i Älvsjömässan där vår kund Takakuten hyrt en monter. Vi har hjälpt till med att göra en foliedekor på väggen samt att vi hyrt ut våran digitala rollup.

  Skrivet 2019-10-10 Läs mer
 • Hungrig?

  Sushi Kawa har nu öppnat sin sjätte restaurang i Solna C. På fasaden har vi monterat LED-skyltar i Profil 8 med den senaste tekniken. Invändigt är skyltarna tillverkade i 10 mm klarakryl. Inom kort öppnar dom även i Söderälje.

  Skrivet 2019-10-04 Läs mer
 • Bra skyltläge!

  Idag inviger Würth ytterligare en ny butik i norra Stockholm. Vi har tillverkat och monterat dekoren inne och utanför butiken, fasad/takskyltarna samt entré/portalen. Skyltarna är i P-6 och bestyckade med LED.

  Skrivet 2019-09-26 Läs mer
 • Sverige, vi har ett resultat!

  Nu är vi klara med jobbet på Värmdö Marknad. Jobbet har underlättats tack vare våra rymliga och praktiska lokaler där vi tillverkar skyltar dagligen. Och inte att förglömma våra härliga medarbetare.

  Skrivet 2019-09-19 Läs mer
 • Gammalt blir nytt!

  Den här veckan började vi ett jobb på Värmdö Marknad med att fräscha till deras åtta befintliga skyltpyloner. Vi började med att demontera de gamla skyltarna för att sedan måla pylonerna två gånger.

  Skrivet 2019-09-06 Läs mer
 • Tvätta bilen?

  När hösten, vintern och slaskvädret är i antågande, är det passande att Waxy har öppnat en ny biltvätt i Södertälje. Med LED-skyltar i profil 8 har de en tydlig läsbarhet på långt håll då de lyser blått framåt och vitt åt sidorna.

  Skrivet 2019-08-26 Läs mer
 • Sponsring

  Idag gjorde vi klart ytterligare ett år som sponsor till SBBK. Vi är måna om att kunna stötta föreningar i den mån vi kan. SBBK är en av de föreningar som vi varit med och sponsrat i många år.

  Skrivet 2019-08-16 Läs mer
 • Trevlig sommar!

  Trots regn och småkyligt väder hade vi en riktigt härlig sommaravslutning med JM-gänget på Sund Nergården. Nu tar vi semester och är tillbaka med nya krafter den femte augusti. Trevlig sommar!

  Skrivet 2019-07-08 Läs mer
 • Nu syns garaget

  Nu har vi förtydligat entrén till det nybyggda garaget i Mörby Centrum med snygga LED-skyltar som har den senaste tekniken. Välkommen till garaget där det är tre timmars fri parkering.

  Skrivet 2019-06-27 Läs mer
 • Exklusiv skylt

  När Sjöboden Allt i Fisk byter namn till Fiskeriet så valde man två skyltlådor med LED. Det är bara texten som lyser kvällstid och skylten lyser även bakåt mot fasaden.

  Skrivet 2019-06-24 Läs mer
 • Nytt samarbete!

  Hemfosa fastigheter önskade ett värmedämpande insynsskydd mot receptionen med en grönskande känsla mot innergården, samt möjligheten att kunna byta budskap efter årstiderna.

  Skrivet 2019-06-12 Läs mer
 • Grattis Sverige!

  Som alla vet så är 6 juni Sveriges nationaldag. Vi har ännu en gång fått uppdraget att smycka Sturegallerians fasad med svenska flaggor dagen till ära. Vi önskar er alla en trevlig nationaldag!

  Skrivet 2019-06-05 Läs mer
 • Välkommen Lasse!

  Vi hälsar Lasse Eriksson välkommen till vårat glada gäng. Lasse har nio års erfarenhet av skyltbranschen och har jobbat med allt från gallerior till större butikskedjor.

  Skrivet 2019-05-09 Läs mer
 • Stor skillnad!

  Trosa vårdcentral har i veckan fått en ny och fräsch LED-skylt. Vi passade även på att byta kulört på skylten så att den matchar med andra detaljer på fastigheten.

  Skrivet 2019-04-25 Läs mer
 • Påsk!

  Lagom till påsk och när våren smyger sig på så har vi gjort ett samarbetsavtal med Åda Golf i Trosa. Är ni intresserade av att spela på Ådas fina golfbana, där vi har en fyrboll varje dag, kontakta Jörgen.

  Skrivet 2019-04-18 Läs mer
 • Resultatet!

  Här kommer så det slutgiltiga resultatet av montaget av de triangelformade skyltarna på Scania. Tack vare skyltarna så har portarnas placeringar blivit mycket mer tydliga.

  Skrivet 2019-04-15 Läs mer
 • En helt vanlig torsdag

  I vår ateljé kan vi producera det mesta i skylt- och dekorform. Framför Ulrika och Veronica ser ni plåtskyltar med foliedekor som vi fått i uppdrag av Scania att producera samt montera.

  Skrivet 2019-03-21 Läs mer
 • Hyr en digital rollup

  Gör som Office IT Partner och hyr vår digitala rollup. Här står den på Scaniarinken i samband med ett hockeyevenemang. Välkommen att höra av dig till oss på JM Skyltservice.

  Skrivet 2019-03-07 Läs mer
 • Chefen är tillbaka!

  Med ny energi och en solbränna som får resten av gänget på firman att skynda till närmsta solarium så är Jörgen efter två veckors semester på varmare breddgrader äntligen tillbaka.

  Skrivet 2019-03-05 Läs mer
 • Phuuu...

  Känner du dig stressad på jobbet? Då har vi ett tips till dig! Använd lunchen till återhämtning. Det är särskilt viktigt som nu, när vi får jobba extra hårt då chefen är på semester i två veckor. :)

  Skrivet 2019-02-22 Läs mer
 • Var är klockan?

  Som ni kanske ser så sitter klockan på Biblioteksgatan i Stockholm. Vi har under veckan skyltat om hos Bo Berggren Ur. De nya fina skyltarna är bestyckade med LED istället för lysrör.

  Skrivet 2019-02-14 Läs mer
 • Sign & Print

  Årets upplaga av Sign and Print startade lite annorlunda än tidigare år. Vi blev inbjudna av en av våra leverantörer Spandex Schneidler att besöka dom i samband med besöket på Kistamässan.

  Skrivet 2019-02-08 Läs mer
 • Black and White

  När vi har en logotyp som har svarta inslag och skall belysas så väljer vi en folie på bokstäverna som kallas för Black and White. Bokstäverna blir svarta dagtid men lyser vitt kvällstid.

  Skrivet 2019-01-10 Läs mer
 • Nytt År!

  När nya året 2019 börjar så öppnar WÜRTH en ny och fräsch butik i Solna. Vi har hjälpt till med att rita förslag, söka bygglov, tillverka samt montera skyltar och foliedekor.

  Skrivet 2019-01-04 Läs mer
 • Marknadsföring

  Ett bra sätt att marknadsföra sig på är att hyra våra sex infartsskyltar. Skyltarna sitter strategiskt placerade i Södertälje. Under november och december har Johnells bokat upp och valt att marknadsföra sig på dessa platser.

  Skrivet 2018-11-02 Läs mer
 • Scania del två

  Här kommer sista delen av förra veckans nyhetsuppdatering från projektet på Scania. Från montage till slutresultat av de två dubbelsidiga belysta pyloner längs E4:an Södertälje.

  Skrivet 2018-10-19 Läs mer
 • Scania

  Ibland är det skönt att ha tillgång till stora ytor att arbeta på. Speciellt i detta fall då vi har fått uppdraget av Scania att uppdatera deras logotype på två av deras dubbelsidiga pylonskyltar.

  Skrivet 2018-10-12 Läs mer
 • Grattis Veronica!

  Idag är ingen vanlig dag, för det är vår härliga kollega Veronicas 50-års dag. Vi säger ett stort GRATTIS med ett fyrfaldigt leve. Hipp hipp HURRA HURRA HURRA HURRA!

  Skrivet 2018-10-02 Läs mer
 • Erfaren säljare sökes!

  Vi söker dig som har kunskap och erfarenhet inom skyltbranschen. Du är en självständig person som tycker om att arbeta under eget ansvar, samtidigt som du uppskattar att vara en del av ett team.

  Skrivet 2016-07-07 Läs mer
 • Ny hemsida lanserad!

  Idag lanserar vi vår nya hemsida med en helt nu look! Ljusare och fräschare tycker vi, vad tycker ni? Hissa eller dissa på vår sida på Facebook och Instagram!

  Skrivet 2016-04-14 Läs mer