Nu tar vi semester!

2023-07-06

Idag jobbar vi sista dagen innan vi stänger för sommaren. Imorgon drar vi i väg på galej och sen tar vi fyra veckors välbehövd semester.

Jag, Jörgen Wickman är så otroligt tacksam för att ha så duktiga och lojala medarbetare, och tänkte härmed passa på att berätta lite kort om gänget på JM.

Vi börjar med Ullis, vår egen gymnörd tillika golfentusiast som har jobbat på JM i nio år. Hon är professionell samt har superkoll på det dagliga, vare sig det gäller ordningen i kylskåpet eller vad som ligger i produktion för print.

Veronica försöker göra så få tavlor som möjligt på jobbet men målar desto fler hemma. Hon har jobbat på JM i 23 år och har varit en hörnsten under alla år och kan sitt jobb på alla fingrar.

Johan, vår vandrare som vi hoppas inte tappar bort sig i Abisko i sommar, var tidigare praktikant men är nu anställd sedan drygt fyra månader tillbaka. Han är nyfiken, tillmötesgående och social.

Lasse, som har varit fotbollstränare i många år men nu lagt skorna på hyllan, har jobbat i fem år och är en ödmjuk och social säljare som gör framsteg för varje år.

Jerry, vår mest positiva medarbetare som aldrig nöjer sig med en andraplats, har jobbat i 20 år och är en erfaren och ödmjuk montör som löser det mesta.

Och sist men inte minst har vi Peter, hos oss mer känd som Bullen, vår gamla hockeyspelare som numera gillar all typ av sport, bara man kan utföra den från soffan 😉. Han har jobbat i 15 år och är en klurig, plikttrogen och duktig montör som löser det mesta.

Vi vill alla önska er en härlig sommar! Så ses vi igen måndag 7:e augusti.